“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Ghid căutare predici


Prin aceasta bibliotecă de predici am dorit ca cel care este în căutarea unui mesaj tematic, să-l poată găsi ușor. Astfel am grupat predicile pe tematici așa încât căutătorul să poată găsi ușor cât mai multe teme biblice.

Accesând biblioteca de predici, în prima parte a paginii veți regăsi secțiunea denumită Index Tematic


1. Această secțiune conține o listă cu mai multe teme Biblice care la rândul lor conțin predici care au ca subiect tematica respectivă.

Vom lua ca exemplu: Biserica-Trupul lui Hristos  – tematică care conține predici care se referă la Biserică, ca trup a lui Hristos. Iată câteva predici incluse în această temă: Taina Bisericii, Rolul mădularelor în trup, Supunerea față de mai marii Bisericii, Rolul Bisericii în desăvârșirea sfinților…

Dacă veți da click pe o anumită temă vi se va deschide tematica respectivă care va conține predici cu conținut asemănător tematicii.


2. Vă mai punem la dispoziție un filtru cu denumirea: Categorii

Cu ajutorul acestui filtru se pot selecta predici pe categorii de varstă spirituală:

Vom lua ca exemplu categoria: Toate vârstele categorie care conține predici care se referă la toate categoriile de vârstă spirituală.

Dacă veți da click pe o anumită categorie vi se va deschide tematica respectivă care va conține predici care se referă la categoria respectivă.


3. De asemenea mai aveți la dispoziție un filtru de căutare avansat. Dacă doriți să căutați o predică după textul care este conținut în titlul predicii veți putea folosi filtrul de mai jos:

Astfel la rubrica: caută, puteți introduce un text care îl doriți să fie în conținutul titlului unei predici apoi veți da click pe butonul filtrează și vă va selecta predica care va conține acel text. Este posibil să apară mai multe predici care conțin acel cuvânt.

De exemplu dacă veți scrie: chipul lui și veți da click pe butonul filtreaza vor apărea două predici ca în imaginea de mai jos:


4. Acest filtru are mai multe posibilități de căutare, de exemplu veți putea ordona predicile după cele mai noi sau cele mai vechi conform imaginii de mai jos:

Vom lua un exemplu: Dorim să căutăm după tematica Biserica Trupul lui Hristos

Apoi în cadrul acestei tematici dorim să căutăm după cuvântul: bisericii și vrem să ordonăm aceste predici după cele mai noi sau cele mai vechi, apoi vom da click pe butonul filtreaza și vor apărea cinci predici ca în imaginea de mai jos:


5. Cu acest filtru mai aveți posibilitatea să ordonați predicile în ordine alfabetică, apoi veți da click pe butonul filtreaza ca în imaginea de mai jos:


6. De asemenea mai aveți posibilitatea să ordonați predicile după numărul de difuzări sau descărcări ordonându-le crescător sau descrescător, apoi veți da click pe butonul filtreaza ca în imaginea de mai jos:

Ce trebuie să rețineți este că fiecare ordonare trebuie făcută separat. Dacă ați ordonat după cele mai noi și doriți să ordonați și în ordine alfabetică lucrul acesta nu este posibil. Va trebui să renunțați la prima ordonare, va trebui să reveniți la situația inițială și apoi să faceți următoarea ordonare.

Modul de căutare și ordonare este identic și la paginile de articole și la pagina de resurse.

Suntem bucuroși să primim un feedback de la dvs la adresa: [email protected] prin care să ne comunicați dacă v-am fost de ajutor!

Domnul să vă binecuvânteze și să vă ajute în căutarea dvs!

Adresa

București, România

Telefon

0753 242 542

Despre aflaadevarul.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune, din București. Acest site a fost conceput cu scopul de a oferii materiale și răspunsuri pentru cei ce sunt în căutarea adevărului lui Dumnezeu din Cuvântul Său, Biblia.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Copyright © 2022 aflaadevarul.ro – toate drepturile rezervate