Resurse

POSTĂRI

Dacă te afli în situația de a cunoaște Cuvântul lui Dumnezeu și dorești mai multe resurse, intră pe: http://afla-Adevarul.ro

Restaurarea Omului

Pentru a face parte din Împărăția lui Dumnezeu, Biblia spune că trebuie să ne naștem din nou; o naștere spirituală din Dumnezeu.  Drept răspuns, Iisus i-a zis: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă un om nu se naşte din nou, nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu.” 

Raiul/Împărăția lui Dumnezeu

Fiul lui Dumnezeu a spus să căutăm nu numai Împărăția lui Dumnezeu, ci și “neprihănirea Lui“, ceea ce înseamnă că Împărăția lui Dumnezeu este mult mai mult decât un loc de confort.

Omul – Coroana Creațiunii lui Dumnezeu

Sfânta Scriptură ne spune că Dumnezeu a plănuit să facă o ființă diferită de îngeri, o ființă mai presus de ei, care să aibă chipul și asemănarea Sa. Și așa a fost creat omul, după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. (Apoi Dumnezeu a zis …

Starea actuală a omului

Cuvântul lui Dumnezeu spune că prin neascultare, omul a murit față de Dumnezeu. Așadar, omenirea este caracterizată de existența păcatului în viața fiecărui om, de iubirea de sine. Conform Scripturii, Stăpânul acestei lumi este Diavolul, iar toți oamenii prin nașterea lor firească intră sub stăpânirea lui. 

MATERIALE VIDEO

MESAJE ADUNARE

PROGRAM ADUNARE AUDIO LIVE – 9:30, 18:30 Duminica, 18:30 Joia